Tentaplugg, träning och utflykter

Det kan man säga sammanfattar min helg ganska bra. Har kommit igång ordentligt med tentaplugget nu och samanfattning av alla sidor år klart. Känns bra att "bara" behöva plugga på sammanfattningen och inte hela boken. Tyvärr är det svårt att hålla reda på alla årtionden i huvudet så får hålla tummarna att tentan på tisdag går bra.

Idag var jag på ett riktigt roligt Afrodans pass. Det kommer jag nog fortsätta gå på för det var skit kul och jättebra träning. Känner mig så nöjd med mig själv att jag äntligen kommit igång med det här. Jag är ju lite snål så då är det bra att köpa ett träningskort för då måste man gå för att få valuta för pengarna plus att jag kommer må så mycket bättre.

Nu till helgen ska jag på utflykt med två av mina tre särbos. De är nämligen supersöta och vill inte lämna mig ensam i Karlstad när Jonas inte ska komma så då får jag följa med till Linde för att gå på marken och sedan på söndag blir det scrapbookingmässan. Ska bli så himla roligt. Självklart ska det pluggas en hel del också men är så skönt när man får pausa och göra något annat också. Jag gillar't

Morgonstund har guld i mun

Nu har jag 2 minuter innan jag måste gå till skolan och börja jobba med en gruppuppgift som ska vara klar imorogn. Är väldigt kritisk till hur schemat för det här temat är lagt och jag tror inte alls att tiden kommer räcka till men säger läraren att det räcker med 3h så gör det väl det.

Idag är det även dags att börja plugga till tentan om exact en vecka. Eller börja plugga är ju fel för alla gruppuppgifter vi gjort den senaste veckan har ju varit förberedande. Tror att jag har planerat in tillräckligt med pluggtid för att klara av det här. Ska till och med åka med Sanna och Timmy till Linde i helgen för att vi ska kunna plugga där.

Sista stora saken som händer idag är att jag ska prova mitt nya träningskort. Ska på danspass på KauIf så önska mig lycka till :)

Fullt ös medvetslös

Nu är skolan i full gång. Har föreläsningar om skolans styrning och historia samtidigt som jag läser böcker om ämnet och funderar på varför man börjar med något så himskans tråkigt. Ser fram emot VFU'n nästa termin och ämnet som ska läsas. Denna termin är inte det minsta fokuserad på yngre barn utan på skolväsendet i stort och som gjort för att man ska ge upp och lägga av. Det är ju dock inte min stil att ge upp så tänker plåga mig egenom det hela och försöka göra bra ifrån mig på examinationerna så jag slipper göra allt igen. Har haft en av tre examinationer så här långt och den kändes bra men resultatet kommer ju inte än på ett tag.

Utanför skolan gör jag inte mycket. Försöker umgås med nya vänner och hinna med att vårda en särbo relation. Inte det minsta lätt men vem har sagt att livet är lätt. Trevligt har jag det i alla fall och nu i den kommande veckan ska jag börja träna så jag får något annat att göra än att plugga. Ska faktiskt bli kul, tro det eller ej.

Ska försöka komma igång och uppdatera här lite oftare igen men kommer nog aldrig tillbaka till mitt flitiga ett inlägg om dagen bloggande igen.  Har helt enkelt för mycket annat i livet just nu.

En vecka går så fort

Just nu är bloggen väldigt oprioriterad. Har alldeles för mycket med skola, nollning och uppe på det försöka ha tid med allt annat som ska göras. Sova är överskattat, eller?

Kort uppdatering om den gågna veckan kan ni ju få. Borjade med programmstart samt gruppindelning i nollegrupper och statsvandring. Nollning är som många vet en blöt tillställning men eftersom våran håller på i två veckor tycker jag att det känns okej att vara nykter på veckorna. Hade det ju i och för sig varit ändå. Man ska aldrig dricka för att någon annan säger att man ska. I alla fall så hamnade jag i team Dirty Harry vilket är ett gäng glada människor som jag verkligen gillar att umgås med. Man kan ju hoppas att de åtminstonde står ut med mig också...

Dag två så var det kursstart i skolan samt utskottskväll på Gubbholmen tror jag. Börjar bli ett enda virrevarr av dagarna så orningen kanske rör ihop sig. Vi fick leka lekar och tävlingsinstinkten i vår grupp visade sig verkligen.

Onsdagen var dagen för king of the hill och såpa bandy. Jag deltog i båda och var väldigt blöt och kall. Kändes skönt att jag bodde nära och hade möjligheten att gå hem och byta om innan vi besökte studentpuben. Skolan bjöd i onsdags på gruppindelning i studiegrupper och även i den indelningen blev jag väldigt nöjd. Verkar ha hamnat i en grupp med samma ambitionsnivå som jag själv.

I torsdags hade vi besök av lärare från fältet. En väldigt intressant och inspirerande dag måste jag säga. Blev verkligen peppad inför mitt yrkesval. På kvällen var det ledigt från nollningen så vi i Dirty Harry hade filmkväll och kollade så klart på Harry Potter.

Arbetsveckans sista dag hade vi enbart mentorsträff i skolan och nollningen var spökbollstrunering, där vi kom trea, och sedan utgång på tempel med tema orange.

RSS 2.0