Ingen vanlig dag

Nä, idag är ingen vanlig dag för idag är det en stor VILODAG! Har haft en super kul, knasig, intrigfylld och spännande midsommar tillsammans med familjen Gustavsson med vänner. Fick bo på landet, äta god mat, förlora i kortspel tretusen gånger och leka lekar. Tävlingen var spännande och allergin var svår. Astman slog till värre än på länge när tävlingsinstinkten slog till. Trots allt detta vann inte mitt lag. Men roligt det hade jag. Tyvärr hann jag inte ta några bilder så ni får helt enkelt använda fantasin!

Men idag blir det då vilodag för imorgon ska det tvättas och packas för att sedan påbörja the epic trip to Kiruna! Jag, Sanna, 21h tågresa och sedan blir det sommarens första festival. Skoj, skoj, skoj!!

Boktipset

Idag inför jag en ny kategori här på bloggen. Boktipset döps den till och precis som det låter kommer den så småningom innehålla boktips. Det kommer finnas många olika typer av litteratur här. Allt från bilderböcker till kurslitteartur helt enkelt. Böckerna kommer vara lästa och recenserade av mig så åsikterna är inte allmän giltiga eller så. Kan redan nu varna för att jag har en förkärlek för populärkultur, alltså kommer det nog bli mycket sånt. Under sommaren ligger även mitt fokus på ungdomslitteratur så de första posterna kommer vara kring denna boktyp. Men då vet ni...

Skönsång


De viktiga stegen i livet

Nu har jag kommit hem från en kort visit i Tidaholm. Var bara där för att se min lillasyster sluta nian för så stor har hon blivit nu. Det är inte lätt för en gammal själ att hänga med. Fin var hon dock, som vanligt, och skönt tyckte hon att det var att vara klar med grundskolan. Nu väntar gymnasiet och nya äventyr. Jag önskar dig all lycka i livet älskade syster!


Sommaren börjar

Nu har jag blivit färdig med skolan. Sista redovisningen gjord. Sista inlämningen inlämnad. Allting klart. Väntar bara på betyget på inlämningnen så är mitt första år på högskolan klart sedan. Så skönt. Bara 3 kvar och sedan är jag klar. I slutet på min VFU period kände jag att hur jobbigt mitt yrkesval än är så är det detta jag ska hålla på med ett tag i framtiden. Känns bra. Vet några som upplevde det motsatta och därför kommer hoppa av utbildningen. Tur att man kan känna det så tidigt i alla fall. Men nu är det sommar.

Det kommer vara dåligt med uppdateringar på bloggen denna sommar. Dels för att jag haft ett mycket hektiskt halvår och mått riktigt pissigt till och från. Därför kommer första delen av sommaren handla om att vila upp sig och må bra. Leva gott och vara tacksam för livet. Sedan blir det ju massa resande, till Kiruna, till Örebro trakten, till hemmet och familjen. Bara umgås och ha det bra. Det roligaste med sommaren är ju att man kan hitta tid att umgås. Och detta å´ret ska det göras mer än tidigare. Så se upp alla nära och kära för här kommer jag!! Vi ses i sommarsverige!


RSS 2.0