2011-07-30

Nu är det två veckor tills Jonas saker är i Göteborg och tre veckor tills vi inte längre bor i Skåne. Tre veckor till Karlstad och jag vill verkligen komma igång med hela det där Karlstad livet som jag väntat på hela sommaren men vill verkligen INTE packa ner mina saker i lådor och Jonas saker i andra lådor. Vill ha samma lådor till allt. Tror detta är den stora anledningen till att vi skjuter på packandet. Vill inte vara särbo men vill göra det jag vill. Så är det visst att vara ung och kär och ha ett tjurskalligt sinne och smarthet i hjärnan. För inte vill jag ge upp en så stor sak som det jag drömmer om för att följa Jonas vart han går, inte vill jag belasta honom så. Jag vill inte att Jonas ska vakna om 20 år och vara bitter för att han följde mig och inte tog sina chanser. Därför ska vi bli särbos de närmsta 4 åren åtminstonde. Känns tugnt och konstigt. Packandet går trögt. Precis som om sakerna inte heller vill delas upp...så konstig känsla att flytta ifrån någon som man inte vill flytta ifrån och ändå se fram emot att göra just det.

Nu kanske vissa tycker att det är tidigt att börja packa två veckor innan första flytten men här nere jobbar vi ju ganska mycket som bekant, fast det evrkar som om det kommer lugna ner sig om någon vecka sådär, men vi har ändå mest eftermiddagar och någon strödag här och där att packa på.  Sara kommer ner i veckan också så då försvinner ett par dagar till. Blir nog till och med stressigt på slutet. Själv insåg jag nyss att vi ska leva utan matbord i en vecka ungefär. Som sagt, konstig känsla det här...

2011-07-29

Hur kom hösten hit redan i slutet av Juli? Trodde inte det skulle vara höst förens i September eller så. Men ack vad jag verkar ha bedragit mig. Här i Skåne har de höst tidigt. I alla fall verkar det så. Det har regnat nästan hela tiden i någon vecka nu förutom någon enstaka soldag. Idag är inget undantag. Ska cykla till jobbet om en timme också så jag håller tummarna för ett mirakulöst uppklarnande. Lär inte hända så jag kommer få palta på mig regnbyxor och jacka innan jag går till cykeln. Har ju inte tillgång till min egen bil eftersom Jonas också jobbar. Surt sa räven.

Idag har jag förövrigt redan jobbat. 4 timmar städning. Se folk kan stöka ner. Är sådan skillnad. I vissa rum har de fattat galoppen och drar ur sina lakan och fixar så att allt skräp ligger i soporna så jag bara kan gå in, damma, skura toaletten, bädda och dammsuga. Hur lätt som helst. Andra gäster lämnar istället allt i en enda röra med vinfläckar på kuddar och kaffe på golven. Men det är ju mitt jobb att städa upp efter dem och jag visste ju vad jag gav mig in på så jag har egentligen ingen rätt att klaga.

En månad kvar till högskolestarten idag :)

2011-07-28

ÄNTLIGEN!!! Min heshet har äntligen börjat ge med sig. Nu kan jag prata, inte som förut men jag får fram ord och meningar och fler än en åt gången. Käns så skönt att kunna kommunicera igen.

Dagen har varit grå. Beslöt mig för att spendera eftermiddagen i Ystad med min familj och när det började spöregna och de skulle åka till sin stuga i Smygehamn så hängde jag på. De åker ju trots allt hem på Lördag morgon och jag jobbar dubbla skift imorgon så hinner inte träffa dem mer när de är nere. Nu blir det inte förens vi flyttar. Ska sova där en natt innan vi åker vidare mot Karlstad så blir en blixtvisit då.

Annars har den här dagen inte innehållit något av intresse. Har läst ut min nionde bok för sommaren och ska ta mig an den 10 nu. Har dock inte bestämt om det ska bli Wallander eller en boksamling med diverse böcker i sitt innehåll. Time will tell...

2011-07-27

Min tystnad fortsätter. Käns super konstigt att bara yttra ett tiotal meningar på en dag när man är en pratkvarn på det sättet jag brukar vara. Kan dock inte tänka mig annat än att det är nyttigt för mig. Att handla var till exempel en spännande upplevelse. Kassörskan uppfattade det nog som att jag var stum när jag försökte nicka och le. Hennes respons var att behandla mig som om jag var dum i huvudet och började prata lite tydligare med lite högre volym och gestikulerade lite för att jag säkert skulle förstå. När jag kraxade fram ett tack såg hon väldigt generad ut. Många och små är mina glädjeämnen som förstummad.

2011-07-26

Idga har jag en tyst dag. Är såpass hes att jag inte får fram mer än ett par kraxande då och då. Vet inte vad som är bäst men förtillfället väljer jag att hålla mig ganska tyst. Får se hur länge det håller.

Igår var jag och Jonas i Smygehus där min familj hyr en stuga i en vecka. Vi åt god mat, drack god dryck och umgicks. Supermysigt. Idag kommer familjen till oss här i Tomelilla för ett väldigt försenat födelsedagsfirande av Jonas. Ikväll är de bjudna till mitt jobb på mat. Ska bli toppen, förutom det faktum att jag inte kan prata.
2011-07-24

Är inte sommarförkylningar den värsta sorten man kan råka ut för? Jag verkar ha dragit på mig en sjukt seglivad sådan som blir lite lite värre varjedag. Idag är jag täppt och trött. Somnade mitt i en mening när jag låg och läste och vaknade 1 timmer senare. Inte särskilt mycket piggare men inte heller döende. Det brukar kännas som om jag är döende allra minst när jag sover mitt på dagarna och när det inte gör det brukar jag få erkänna mig besegrad och titulera mig själv "sjukling". Åtgärder jag vidtagit med anledning av detta är att jag ligger under en filt i soffan med en varm kopp the och gör minst möjliga utav mesta möjliga tid. Vad mer kan jag göra?

2011-07-23

Idag är en mörk dag för Norge och jag känner att jag lider med dem. Fick reda på vad som hänt igår kväll och kunde inte ta in riktigt mer än att jag blev illa berörd och tyckte det var hemskt. Gick och la mig med vetskapen om att 17 personer var döda efter de båda attentaten. 7 i stan och 10 ungdomar på läger. Vaknar, slår på nyhetsmorgon och inser att dödssiffran stigit och då var uppe i 87 döda. 80 döda ungdomar. Läser nu på DN.se att det är 84 döda ungdomar och att man kan tänkas hitta fler kroppar. Totalt 91 döda i Norge igår.

Detta får mig att undra vad det är för värld vi lever i. Hur sjuk är den när sådant här händer. Jag vet att detta hände oftare än vad åtminstonde jag vet om. Men det blir för mig så verkligt när det händer så nära. Jag förstår hotet på ett annat sätt. Mina tankar går till alla överlevande och anhöriga och jag håller ljus tända för de döda.

Jag tror dock inte att man ska deppa ihop och vara rädd på grund av vad som hänt. Det kommer inte lösa något. Det vi måste göra är att tänka på positiva saker. Hålla kärlek och tollerans levande. Jag tänker inte ens tillåta mig att tänka negativt om den man som just nu hålls inne för dådet mot ungdomslägret. Hat kommer inte hjälpa.

2011-07-22

Då sitter man här på fredagseftermiddagen med vrickad fot och ett trytande chokladförråd. Inte världens bästa fredag med andra ord men Jag ska nog överleva detta också. Har ju ett par böcker att läsa innan jag ska börja på högskolan. Har ju tänkt mig att jag ska ha plöjt igenom alla mina och Jonas skönlitterära böcker tills dess. allra helst innan vi ska bli särbos. Sen har jag ju nästan 2 säsonger av Mad Men kvar också. Men lite trist känns det att foten ömmar och besvärar mig.

Har idag också fått fixat med mitt hyreskontrakt för lägenheten i Karlstad. Fick ett häromdagen som skulle vara tillbaka skickat till kbab på måndag. Inga problem så långt. Men kontraktet var fel. Hyran stämde inte och saker jag ville skulle stå i kontraktet stod inte. Idag fick jag tag i dem och ett nytt kontrakt är på väg till mig. Känns skönt.

Nu väntar en nästan ledig helg. Ska bara jobba lite imorgon kväll men annars är jag ledig. Sen börjar nästa 12dagars period innan nästa helg. Kommer verkligen behöva den där veckan i Karlstad att sova och vila på om jag ska orka med livet i höst.

2011-07-20

Hemkommen från en blixtvisit på Kiviksmarknad. Var inte direkt någon jätte hit skulle jag vilja påstå. Mest hundratals knallar som alla sålde samma saker. Inte riktigt my cup of tea. Men helt klart en upplevelse.

Idag var en lugn dag på jobbet och imorgon blir det ännu lugnare. Ska passa reseptionen medan mina chefer gör ärenden. Inte illa. Funderar på om det är fel att ta med en bok till jobbet så att man inte får tråkigt ;p. Ska ändå vara där 7h och verkar bara ha tre rum att städa. Jag kan ju inte plocka med frukosten hur länge som helst heller. Jaja, jag får väl se.

Har även fått mitt hyreskontrakt idag. Stämmer inte med hyran på kontraktet och sådant så lite orolig känner jag mig men antar att jag kommer få svar på mitt mail snabbt och då få reda på vad som pågår. Antagligen tryckfel eller hyressänkning...

2011-07-19

Idag har jag på posten fått ett schema för nollningsveckorna som kommer infalla de 13 första dagarna under min studietid i Karlstad. Kan säga att av 13 dagar så är det inplanerad utgång på 10, om man kan säga att den sista utgången är på lördagen fast den står planerad mellan 2.30 och 6.00 på söndagmorgonen. Får väl se. Käns som om det kommer bli kul men tur för mig att jag kan ha lika roligt utan alkohol som med eftersom det även verkar vara dessa veckor vi ska få en massa information om hur Karlstadsuniversitet funkar och hur det är att vara student där. Jag har för avsikt att delta så mycket som möjligt i nollningen men har även för avsikt att ta till mig å mycket information som möjligt. Hoppas kunna balansera dessa två utan allt för stora missöden.  Men roligt verkar det i alla fall som vi kommer få och det är ju alltid bra.

2011-07-18

Jag har alltid fått höra att trädgårdsmästarens trädgård är den som är sämst skött och idag kände jag att jag kunde relatera till detta påstående. Jobbar ju som städare/bäddare på Onkel Enkels pensionat och detta syns på städningen i min och Jonas lägenhet. Den har förvandlats från helt okej till dammråttornas paradis. Idag tog jag dock mig i kragen och städade över hallen, köket och vardagsrummet. Jonas har sagt att han tar sovrummet och toan imorgon.  Käns bra att ha det gjort. Jag upplever det dock väldigt svårt att orka städa hemma när jag städar hela förmiddagarna...

Har idag även fått en lägenhet i Karlstad så nu är det bara detaljerna som ska klaras av så är jag sedan student och boende i Karlstad. Ska till och med ha balkong :). Är dock lite orolig. Har ju inte möjlighet att åka och se på lägenheten så jag får skriva på kontrakt i blindo. Men det blir nog bra, om inte annat är det någonstans att hålla till medan man jagar efter något bättre. Tror dock jag kommer bli nöjd och vilja bo där alla mina 3,5år i Karlstad. Hoppas det i alla fall. Den jätte snälla tjejen sopm bor där nu har även lovat att skicka bilder i helgen som kommer så att jag kan få ett hum om hur det ser ut.

2011-07-17

Har precis lagt på telefonen efter att ha pratat med min mormor och morfar. Hör inte av mig så ofta till dem och de ringer aldrig till mig. Men jar tror verkligen att jag precis hamnade på mormors topp tre av bästa saker som hänt under veckan. Tänk att det är så lätt att glädja någon. Bara lyfta luren och ringa. Känns bra att ha gjort någons dag lite bättre. Är inte varje dag man lyckas med det.

Nu ska jag gå ut och köpa ett kort att skicka till farmor som fyller år i nästa vecka.

2011-07-16

Har precis kommit hem från att ha sett Harry Potter i Ystad med Jonas. Tyckde den sista filmen var riktigt bra faktiskt. Jag är ju dock lite nördig och älskar alla Harry Potter filmerna, och böckerna. självklart är några bättre och några sämre. Till elxempel tyckte jag att Harry Potter och dödsrelikerna del 1 var betydligt sämre än del 2. Och halvblodsprinsen är, enligt mig, ganska seg i både bok och film. Jag är dock nöjd med biobesöket och tycker att de som gjort filmerna gjort ett bra jobb med att fånga de väsentliga delarna ur böckerna.

2011-07-14

Det första jag måste säga är att det har regnat hela dagen och jag älskar min sambo av den enkla anledningen att han jobbar sent idag vilket innebar att jag slapp cykla till mitt jobb. Kunde ta bilen i regnet. Det är vad jag kallar lycka på högnivå.

Med det avklarat så kan jag även säga att jag fått mitt antegningsbesked till högskolan. Lovar att det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att starta datorn, logga in på studera.nu och kolla om resultatet var färdigt. Det var det. Jag ska flytta till Karlstad om drygt en månad och sedan bo och plugga där i 3,5år. Jag ska bli lärare. Nu jäklar börjar vuxenpoängen trilla in. I och med detta introducerar jag en ny kategori här på bloggen. Har ju under det gångna året haft kategorin folkhögskoleliv där jag lagt allt som har med det att göra. Från och med nu kommer det skolrelaterade hamna i kategorin Högskolestudenten. Vill dock inte på stå att jag aldrig kommer skriva i folkhögskoleliv igen. Jag menar det kan ju hända att jag börjar på folkis igen. Men för tillfället kommer jag istället vara Högskolestudent på Karlstads universitet.

2011-07-13

Mer resetankar snurrar i huvudet. Finna så många platser att se och så mycket spännande att göra. Jag vill verkligen göra allt och se det mesta. Tråkigt att min älskade sambo inte är särskilt pepp på att hänga med mig. Jag har ju tjatat på honom om att vi kan åka och hälsa på hans släktingar i Kanada men han är sådär intresserad. Jag vill jättegärna åka men vi får väl se. Sen håller jag på att tjata på honom att vi åtminstonde kan åka till Lonodn, där har jag redan varit men jag hoppas att en lite mindre resa ska göra honom sugen på fler. Funderar även på att börja bearbeta min storasyster att börja spara pengar så vi kan göra den där resan till Skotland eller Irland någon gång. Har även kollat upp möjligheterna för mig att åka på språkresa några veckor, något som verkar helt genomförbart utan att det ska svida allt för mycket i plånboken. Är just nu mest intresserad av att plugga spanska 2-4veckor och bo hos en spansktalande familj. Kanske kan vara något för nästa sommar ifall jag inte behöver jobba. Så mycket planer och jag som trodde att jag aldrig skulle vilja resa iväg igen när jag kom hem från Indien i April. Här sitter jag i Juli med världens kli i kroppen efter nya resmål och äventyr. Jaja, hoppas att man kan komma iväg kan man ju alltid göra.

2011-07-12

Nu är det 3 dagar kvar tills antagningsbeskedet från högskolan dimper ner. Jag har mycket funderingar på vad jag ska göra om jag inte kommer in och min senaste tanke är att åka och volentära någon stanns. Har hittat en organisation på Irland som jobbar med olika utvecklingsstörningar och man kan volentära som assistent i ett gruppboende där i ett år. Vore så inspirerande att göra något sådant. Vill ju till på köpet arbeta inom det området så vore också väldigt lärorikt. Men får se. Ett år är en lång tid att vara borta från hemma och allt och alla här. Vet inte men någon gång hoppas jag att det kan bli av man kan nämligen också göra kortare sessioner under sommaren om jag förstått det hela rätt. 2-4månader. Så skulle ju kunna göra det under ett sommaruppehåll ifall jag kommer in på högskolan också.

Andra planer ifall högskolan visar sig bli omöjlig är hänga med Jonas till Göteborg och försöka jobba där, kolla om någon folkis tar in ansökningar sent och göra något liknande det jag gjort i år eller kanske språk- eller au pair resa. Finns så mycket jag kan tänka mig så det är faktiskt inte hela världen om jag inte kommer in...

2011-07-11

Idag har jag varit hos tandläkaren. Igår bestämde sig nämligen min ståltråd som jag har bakom tänderna efter att haft tandstälning sig för att hoppa loss. Inte mycket utan bara lite grann i ena änden så att tungan och fingrarna skulle bli köttiga sår. Ja, fingrarna också efter mina fruktlösa försök att böja till tråden så att den skulle sluta massakera min tunga. Insåg dock mig besegrad och bagav mig till tandläkaren i hopp om att de skulle plocka ut eländet. Detta var dock något som inte hände utan de limmade dit fanskapet ännu mer med en rejäl plastklick. Nu lär den sitta i minst 3 år till känns det som. SUCK! Bra sak med detta var dock att det inte kostade mig något extra eftersom jag duktigt betalar in 40kr varje månad för att ha frisktandvård. Är mycket nöjd med det beslutet efter en dag som denna.

2011-07-10

Idag var en mysig dag. Vi började med att äta frukost tillsammans, något vi gör alldeles för sällan i detta hemmet. sedan packade vi matsäcken och gav oss av mot Ale Stenar för utflykt. Var fint som förväntat och bättre väder än man kan vänta sig. Toppen helt enkelt.

Sedan intog vi våran medhavda mat på tåget påväg in mot Malmö och IKEA där vi spontanköpte en filt, en stekspade, två diskborstar, lite burkar och även sådant vi faktiskt behövde som förvaring till Jonas konstmaterial och en kruka till Paradisträdet. Det största spontanköpet blev en helt ny krukväxt för det har vi aldrig pratat om att vi vill ha.


2011-07-09

Idag fyller min lillasyster 15 år. Jag kan inte vara där och fira så jag firar hemifrån med god mat, sockerkaksbak och godis. Ett kort har hon dock fått på posten och vacker sång via ett telefonsamtal. Presenten håller Sara i så den har blivit lite bortglömd ;p. Nä, men kvarglömd i Borås men ungen kan gott vänta lite...

Annars gör jag inget idag. Är min första lediga dag på 12 dagar. Så idag och imorogn har jag helg innan nästa 12 dagars pass börjar. Känns skönt. Ska som sagt ovan baka en sockerkaka. Har även varit på gengåvan i jakt på en kruka till vårat paradisträd men hittade ingen. Övade lite på min spanska också samt började läsa en ny Hening Mankell bok. Eller, inte ny som i nyskriven utan ny som i den tredje jag läser den här sommaren. Jobbar stenhårt på att läsa igenom alla böcker i min och Jonas bokhylla, har ju redan läst mina så det är hans som står för sommarunderhållningen. Jobbar mig även igenom hans samling av filmer. Har sett Jackie Brown, som jag tyckte var sådär, samt 2012 supernova, som enligt mig var helt värdelös. Kvar har jag 2012 Doomsday, ytterliggare en katastroffilm hurra. Metropolis, stumfilm som jag inte riktigt greppat vad den ska handla om men jag vet att Jonas gillar den så ses ska den. Sen har jag även Metropia kvar som jag tycker verkar vara den bästa av de tre filmerna som jag ska se. Har inte heller sett hans Mad Men boxar men det hinner jag nog inte innan vi flyttar isär så det får bli ett senare projekt.

2011-07-08

Snacka om tråkigt väder. Regn och mulet. Och ändå ska man cykla till jobbet eftersom Jonas har bilen. Livet är lagom rättvist. Men gnälla ska man väl egentligen inte. Ha ju faktiskt ett jobb att gå till. Och efter kvällens pass så har jag helg. Två dagar ledighet. Underbart tycker jag. Till på köpet trivs jag ganska bra på mitt jobb. Just idag käns det bara segt eftersom jag redan jobbat och cyklat hem i regnet en gång. Bara den där grejen att ta sig tillbaka ut är ju aldrig en höjdare. Nu ska jag sluta svamla och göra något mer eller mindre vettigt istället....

2011-07-06

Har idag hört att folkpartiet vill införa kinesiska i grundskolan samt på gymnasiet på samma sätt som tyska, franska och spanska redan finns där. Jag kan förstå vitsen och personligen tycker jag att det känns kul om man kan få ett så stort språkutbud som möjligt i skolan. Är alltid nyttigt att kunna språk. Blir färre hinder på det sättet och jobbmöjligheterna ökar. Ångrar lite att jag själv inte sattsade på spanskan under gymnasiet. Det hade varit en bra merit att ha, lite extra språk. Kanske kan ta upp det någon gång, undrar om det finns lätta böcker på spanska man kan öva sin läskunnighet med och kanske borde man titta på lite film och lyssna på musik på språket spanska. Jag vill ju faktiskt kunna språk och anser att språk är nyttigt och en viktig del av utbildningen. I dagsläget tycker jag dock att engelskan är det viktigaste språket att lära sig utöver svenskan. Men visst hade det varit häftigt om man hade kunnat läsa kinesisika på högstadiet?

2011-07-05

Nu har min arbetsdag klarats av till hälften. Eller, egentligen var det några timmar sedan halva arbetsdagen tog slut och nu sitter jag hemma och väntar på att det ska bli dags att bege sog tillbaka till jobbet för nästa halva. Ska göra mitt första kvällspass idag. Blir nog bra. Det finns inte så mycket som kan gå fel liksom. kan ju tappa allt porslin när jag ska duka av eller så häller jag vin på någon gäst. Värre än så blir det ju inte...eller?

2011-07-04

Nu är jag trött på riktigt. Inte den där trötheten jag känner hela tiden utan mer fysiskt. Har spenderat min arbetsdag med att dammsuga, moppa, försöka få bort hundhår från en filt samt putsa fönster. Lagom slitigt sådär och sen när jag kom hem var det bara att fortsätta. Men nu är toaletten ren och fin och sovrummet med. Är nöjd med mig själv och känns som att jag härmed har rätt att göra absolut ingenting resten av dagen. Feels nice to be me!

Håller även på att övertala/tjata på mina lillasyster att hon ska komma ner lite till Skåne utöver den veckan som hon och familjen kommer hit på semester. Saknar mina systrar och ser fram emot att ha storasyster här delar av en vecka i augusti! Hon kommer antagligen till och med att få vakta lägenheten när jag och Jonas beger oss till Sofiero slott för att se The Ark och Håkan Hellström. Ska bli så nice. Älskar sommar.

Om ni inte märker det så är jag väldigt uppåt idag. Bubblar sommarglädje i magen. Nu ska duschen besökas och sen kan slappandet börja :)

2011-07-03

Sista arbetsdagen för den här veckan är avklarad och nu är det bara sju veckor kvar av jobb, Tomelilla och antagligen även samboskapet. Tråkigt är det. Men jag har ju varit peppad på framtiden ganska länge nu och ska bli skönt att se vad den har att erbjuda. Att vi flyttar isär är ju inte heller säkert. Beror ju på om/var jag kommer in. Blir det Karlstad som jag helst vill så får vi lösa ett förhållande på distans igen men blir det Göteborg eller Borås blir det att bo ihop. I alla fall ett tag till. Kan inte bo två i den ettan Jonas fått tag på, eller kan kan vi väl men det blir svårt. Så kommer jag in i Borås kanske jag letar upp något eget där eller så blir det till att leta efter något större i Göteborg. Men som sagt så hålls tummarna för att Karlstad blir min nästa hemstad trots det negativa det för med sig. Är ju trots allt bara 20 och kan inte låte kärleken helt ta över livet även om jag bra gärna skulle vilja ibland. Nä, än har jag rätt att vara egoistisk och vilja följa mina drömmar. Frågan är om jag någonsin kommer sluta med det?

2011-07-02

Är så himla trött just nu. Vet inte vad det är med mig. Har nu två dagar i rad sovit ca 20 minuter efter att jga kommit hem från jobbet utan att må dåligt efteråt. Jag brukar känna mig alldeles eländig när jag sovit mitt på dagen längre än 5 minuter. Så har det inte varit dessa två dagar. I vanliga fall tyder det på att jag är sjuk men det är jag inte nu vad jag vet. Är väl bara utmattad. Har inte sovit så bra. Har varit mycket på känsllofronten den här veckan. Hoppas på en lugnare vecka som kommer.

Idag har jag gjort min sjätte arbetsdag för denna period. Kommer bli så att jag jobbar 12 dagar för att sedan vara ledig två. Är ju bara 2,5-4h per dag så det är ju inte så blodigt med 12 dagar i rad. Känns bra faktiskt.

Har inte så mycket att säga just nu. Har som sagt ägnat mina senaste dagar åt att jobba, sova, läsa, äta, sova för att sedan upprepa prosseduren nästkommande dag. Käns till och med skönt att vi har ahft det muligt och regningt idag så jag slipper känna att jag vill/borde vara ute när jag innerst inne helst vill skrutta runt i pyjamasbyxor och vila. Kanske faktiskt håller på att bli sjuk trots allt...

2011-07-01

Första Juli har varit en dag i trötthetens tecken. Jag sov dåligt i natt och drömde om att tömma skåp och krocka med bilar. Inte sammanhängande för fem öre men väldigt verkligt. När jag vaknade imorse var jag en kort stund helt övertygad om att jag backat på en Volvo och skulle bli tvungen att betala skadan. Sedan insåg jag att min Golf inte skulle varit helt oskadd om jag krickat på riktigt och därför måste jag ha drömt händelsen. Konstigt det där med drömmar.

Den dåliga sömnen har lett till att jag varit väldigt trött idag så när jag kom hem från jobbet sov jag i 10-20 minuter. Var skönt och välbehövligt eftersom jag måste vara vaken ikväll och hjälpa till lite till på jobbet. Två middagar ska vi servera så det blir nog full rulle.


RSS 2.0